Anglie 2015

pondělí, října 19, 2015

18.11.2015   LONDÝN
Po dlouhé cestě v autobuse jsme konečně dorazili do Londýna. První kam jsme se vydali byl Greenwitch park u Královské greenwichské observatoře. U observatoře jsme si užily krásný výhled na Londýn. Potom jsem se vydali na další objevování. Pojmenovali jsme si všechny mrakodrapy, mávali jsme čističi oken, který myl okna na mrakodrapu jménem Okurka. Měli jsme i několik rozchodů, musím říct Britové jsou nejusměvavější lidi na světě. Taky jsme se prošli kolem Vojenské bitevní lodě, na které je vojenské muzeum. Viděli jsme London Eye a vyfotili jsme si Tower Bridge. Projeli jsme se nadzemkou a podzemkou, podívali jsme se do Museum of London. Projeli jsme se lanovkou nad Temží, z které jsme měli Londýn, jako na dlani. Kam jsme se dneska naposledy vydali byla O2 aréna, potom už cesta směrovala ven z Londýna, nasedli jsme do autobusu a jeli jsme do Eastbourne, kde na nás čekaly rodiny, které se nás ujaly po celý náš výlet.



19.11. 2015 EASTBOURNE A SEVEN SISTERS
Dnešek se nesl ve znamení školy, měli jsme první den ve škole a bylo to něco skvělého, budeme sem chodit 3 dny na 3 hodiny. Vedle školy bylo obrovské ragbiové hřiště. Kolem školy byla spousta krásných malých domečků. 
Po škole jsme hnedka vyrazili na Easbourské pláže, tam kluci pokoušeli vlny. No většina z nich potom měla mokro v botech. Prošli jsme se po mole a potom jsme vyrazili na Seven sisters.
Cestu jsme zakončili na kamínkové pláži, kde jsme měli za úkol najít kamínky s dírkami


20.11. 2015 HEVER CASTLE
Dneska jsme vyrazili na hrad Hever Castle, tam jsme měli prohlídku hradu a potom jsme měli několik soutěží. Měli jsme v celé zahradě najít 30 určitých stromů a plnit úkoly. Taky jsme našli vodní bludiště, když jste šlápli na uvolněný kámen čekala vás sprška. V zahradě se promenádoval obrovský labuťák. Taky jsem se spolužačkami zavítala do cukrárny, kde jsem nevěděla co dřív. Před hradem jsme si odchytili kastelána a vyfotili jsme se s ním. 

21.11. 2018 BRIGHTON
Dneska jsme byli poslední den ve škole, rozloučili jsme se s učitelkami a dostali jsme certifikát. Dnešní výlet byl do Obřího akvária v Brightonu. Počasí ani dneska nepřálo, tak bylo dobře, že jsme byli schovaní. 

Po akváriu jsme se šli projít po Brightonu. Procházeli jsme se rybářskými uličkami a ty byly tam malinké, že se dva lidi vedle sebe nevejdou. Zavítali jsme do jednoho obchůdku s bombóny. Tam jsme ochutnaly ty nejkyselejší bombóny na světě. To bylo kyselých obličejů 😂

22.11. 2015 LONDÝN
Úplně náš poslední den jsme strávily celý v Londýně, prošli jsme si památky, které jsme nestihli první den. Jako první nás čekalo London Eye, to jsme nejdříve byli v muzeum se o tom něco dozvědět a pak už jsme stáli frontu. Měli jsme krásný výhled na celý Londýn. Po vyhlídce jsme vyrazili k Big Benu a k parlamentu, poté jsme zavítali do parku a pak před Buckinghamský palác. Byli na prohlídce v nějaké katedrále a všichni tam zapalovali svíčky, tak jsme jich pár taky zapálili a potom nás honili ať to zaplatíme. Britové mají nejlepší koblihy, pořád jsem si je chodila kupovat ❤️ Projeli jsme se taky párkrát metrem, měli jsme několik rozchodů a výlet jsme zakončili plavbou po řece Temži. Propluli jsme pod Tower Bridgem, kolem Towru, to bylo dřív vězení a potom jsme už nasedli do autobusu a čekala nás cesta domů. Tu nám ještě lehce zkomplikovalo rozbouřené moře většině výpravy bylo potom špatně na trajektu.  

Já jsem si výlet do Anglie strašně moc užila  ❤️❤️❤️
Děkuju všem, kteří jeli semnou ❤️ 



You Might Also Like

0 komentářů

Subscribe