Třídenní výlet do Českého ráje ❤

středa, června 21, 2017

Ahoj, blíží se konec školy a začíná se jezdit na výlety. Ani naše třída nebyla vyjímkou a vyrazily jsme na třídenní výlet do Jinolic. Už cesta tam byla zábavná skákala nám různá zpoždění a byly výluky. Tak se stalo, že jsme se s krosnama musely narvat do autobusu, který jel místo vlaku.
Do Jinolic jsme přijely červeným motoráčkem a vyrazily jsme hledat kemp. Kemp ležel 1,5 kilometrů od nádraží. V kempu jsme si vybalily batohy a vyrazily jsme zpátky na nádraží a čekaly jsme na vlak, který nás odveze před Trosky. No, když jsme vylezly z vlaku, byly jsme trošku dezorientovaný. Paní profesorka se trošku ztratila v mapě a nevěděly jsme jestli jít po červený, nebo po zelený. Nakonec jsme šly správně. Jen jsme se štrachaly do strašnýho kopce. Myslím si, že ten výhled který jsme měly zato namáhavé lezení do kopce stál ❤


Další den nás čekal výlet do nedaleké vesničky jménem Sobotka. Tam jsme původně měly naplánovanou exkurzy domu Fráni Šrámka. Ale paní pospíchala, tak se nakonec exkurze odvolala. Procházely jsme si vesnici a zastavily jsme se u jednoho statku shodou okolností kolem procházela paní a ta nám zavolala jednu babičku a ta nás provedla Šolcovým statkem.


Po prohlídce statku jsme vyrazily na prohlídku loveckého hrádku jménem Humprecht.
Zámeček byl nádherný a ten výhled z něj byl ještě hezčí ❤
Po příjezdu z výletu jsme vyrazily k rybníku, tak jsme se několikrát vykoupaly, zahrabaly jsme kamarádku do písku a hrály jsme plážový volejbal. Večer jsme šly do lesa pro dřevo a udělaly jsme si táborák. seděly jsme kolem ohně a hrály jsme písničky na kytaru a do toho jsme zpívaly, teda, kdo ty písničky aspoň trošku znal.

Další den byl náš poslední a nás čekal poslední výlet. Vyrazily jsme do prachovských skal. Tam jsme šly určitý okruh. Zastavily jsme se na spoustu krásných vyhlídkách.



Já jsme si náš třídenní výlet moc užila a už se těším na další ❤

You Might Also Like

0 komentářů

Subscribe