✨MATURITNÍ PLES✨

neděle, dubna 12, 2020

Maturitní ples, můžu říct, že jsme ho stihly jen tak tak, protože kdybychom ho měly až o týden později, tak bychom ho neměly. Jako se to stalo některým. Téma našeho plesu byly České filmy. 
~
Ráno jsme se všechny sešly Grandu, vyzkoušely jsme si předtaneční a půlnoční překvapení a potom jsme se vrhly do tomboly. Měly jsme něco kolem 600 cen, tak jsme všechno seskákaly postupně podle čísel, zkontrolovalo se, jestli máme vše, a potom se to všechno, naskládalo na jedno místo. Před sálem byl nákupní vozík, tak jsme ho využily nejen na vození tomboly. Potom už byl čas, kdy jsme se všechny vydaly domů, kde jsme se připravily.
~
~
Myslím, že ples se nám vydařil na výbornou. Třeba mému taťkovi se líbil a dokonce se i smál během předtančení a myslím, že to už je co říct. Předtančení jsme měly udělané jako scénky a tanečky ze starých klasickým českých filmů, jako třeba Slunce seno, Diskopříběh, Pelíšky. Původně jsme se bály, že nebudeme stíhat převléknout do šatů, ale ve výsledku jsme ještě dlouho čekaly, než skončí představení holčiček s aerobikem. Nástup se nám podařil a potom už začaly malé problémy, jako třeba, že nám pomocníci moc nepomáhali, třeba zapomněli nalít šampáňo, nebo chyběly květiny na ruce, které nám měla předávat naše paní třídní, a aby toho nebylo málo, nepřijel nám fotokoutek. Naštěstí jsme se domluvili s jedním z fotografů a on zůstal na místě fotokoutku a my jsme "vytvořily" takový improvizovaný fotokoutek, na stěnu jsme nalepily balónky a donesly jsme kulisy, které jsme používaly na předtaneční, takže třeba sáňky, nebo hůlky od běžek.
 ~

~
Musím říct, že ples utíkal jako o závod, jenom se mrklo okem a už jsme se chystaly na půlnoční překvapení, které bylo na téma evoluce. Takže to šlo od batolecího věku až po stáří. Ples bych si hnedka zopakovala, ale hlavně se už těším na svoji třídu, až se všechny zase uvidíme, protože už máme měsíc a kousek po plese a pořád jsme se ještě neviděly, tak snad to všechno brzo skončí.


Video z našeho plesu ↓

You Might Also Like

0 komentářů

Subscribe